У Харкові ліквідовують наслідки обстрілу: що вже зроблено

Ворог вдарив по житлових будинках в Основ'янському районі міста

В Основ'янському районі комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки ворожого ракетного удару, що стався 6 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Бригади КП "Харківспецбуд" усувають аварійність конструктивів постраждалих будівель та закривають вікна. Фахівці КП "Шляхрембуд", КП "КВПВ" та КП "Харківблагоустрій" прибирають уламки та будівельне сміття.

Робітники КП "Харківводоканал", АТ "Харківобленерго", КСП "Харківміськліфт", КП "Міськсвітло" та АТ "Харківміськгаз" ремонтують зовнішні та внутрішні мережі водо-, газо- та електропостачання постраждалого будинку на вул. Георгія Тарасенка. Працівники КП  "Жилкомсервіс" повторно обходять квартири та спілкуються з мешканцями будинків, що зазнали пошкоджень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранковий обстріл ХарковаОб 11:23 рятувальники 44-ї ДПРЧ виїхали на місце обстрілу одного з підприємств м. Куп’янська. Там горіли уламки зруйнованих вибухом будівельних конструкцій на площі 5 кв.м. Вже об 11:35 вогонь був ліквідований. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківської області. Вночі проти 12 жовтня ворог завдав ударів по Харківщині (попередньо БПЛА), в результаті виникли 3 пожежі, які силами підрозділів ДСНС були оперативно ліквідовані. Влучання зафіксовані у м. Харкові та Харківському районі області. За попередніми даними постраждав 57-річний чоловік. О 22:50 розпочалася друга за добу пожежа від артудару окупантів у м. Куп’янську. Цього разу горів приватний будинок та господарча споруда на площі 120 кв.м. На місці події працювали вогнеборці 44-ї і 14-ї ДПРЧ, котрі загасили вогонь о 01:08 та врятували сусідній будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися