Обстріл Харкова та області 12 жовтня: де сталися влучання

Протягом доби на Харківщині зафіксовано 5 пожеж від ворожих обстрілів

Об 11:23 рятувальники 44-ї ДПРЧ виїхали на місце обстрілу одного з підприємств м. Куп’янська. Там горіли уламки зруйнованих вибухом будівельних конструкцій на площі 5 кв.м. Вже об 11:35 вогонь був ліквідований. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківської області.

Вночі проти 12 жовтня ворог завдав ударів по Харківщині (попередньо БПЛА), в результаті виникли 3 пожежі, які силами підрозділів ДСНС були оперативно ліквідовані. Влучання зафіксовані у м. Харкові та Харківському районі області. За попередніми даними постраждав 57-річний чоловік.

О 22:50 розпочалася друга за добу пожежа від артудару окупантів у м. Куп’янську. Цього разу горів приватний будинок та господарча споруда на площі 120 кв.м. На місці події працювали вогнеборці 44-ї і 14-ї ДПРЧ, котрі загасили вогонь о 01:08 та врятували сусідній будинок.

Двічі рятувальники проводили обстеження місць ворожих обстрілів, де пожеж не відбулось.

О 15:48 бійці 47-ї ДПРЧ виїхали на обстеження зруйнованої росіянами приватної оселі у м. Вовчанську. Була інформація про можливу наявність людей під завалами. Рятувальники розгорнули пошуково-рятувальну операцію. На щастя загиблих чи травмованих людей виявлено не було.

О 00:13 вже куп’янські рятувальники здійснили виїзд до селища Ківшарівка, де було влучання снаряду у дах житлової 5-иповерхівки. Перевіркою виявлені пошкодження даху, вікон і балконів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися