У Харківській області видають безкоштовні будматеріали: де отримати

Мешканці громади на Харківщині можуть отримати матеріали для відновлення своїх осель

Куп'янська міська рада інформує мешканців Куп'янської територіальної громади про наявність будівельних матеріалів для ремонту (консервації) пошкодженого внаслідок військової агресії російської федерації майна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

Завдяки Харківській обласній військовій адміністрації, Міжнародним фондам та благодійними організаціями Куп'янська територіальна громада забезпечена необхідними будівельними матеріалами.

На даний час для отримання доступні (оновлено):

- тарпаулін;

- піна монтажна;

- OSB плита;

- цвяхи;

- фанера;

- молоток;

- мотузка;

- брус дерев'яний;

- плівка;

- набір для вікон (плівка(10 м), монтажна піна - 1 балон, ніж, ліхтарик);

- набір оклунок (тарпаулін (60м2), мотузка, молоток).

Для отримання необхідних для ремонту пошкодженого майна будівельних матеріалів звертатися щоденно з 9:00 до 16:00 до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та капітального будівництва Куп'янської міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області проводиться евакуація – вона діє далеко не на всіх

У Куп’янську залишаються ще близько 4 тисяч жителів, повідомив голова ХОВА

Ворог щоденно обстрілює наближені до фронту населені пункти Куп'янщини, тому продовжується евакуація звідти цивільного населення. Уже вивезено 1186 людей, в тому числі 238 дітей. Ще близько 2 тис. виїхали самостійно. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Як розміщують переселенців з Харківщини та яку допомогу надають – читайте за посиланням.

Також начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що до настання холодів росіяни прагнуть максимально просунутися до Куп’янська. Чи вдасться це росіянам – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися