У громаді на Харківщині звернулися до мешканців: що сталося

В смт Старий Салтів відновлено вуличний газопровід

На даний час спеціалісти Харківської філії Чугуївської УЕГГ ТОВ "Газорозподільних мереж України"(Газорозподільних мереж) здійснюють відновлення газопостачання до абонентів – приватних домоволодінь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Для виконання запланованих робіт мешканців смт Старий Салтів (нижня частина) просять:

•  Забезпечити доступ працівників Газорозподільних мереж до газових приладів для безпечного пуску газу;

•  Уникати самовільного підключення газу до будинків. Самовільне відновлення газопостачання є небезпечним для мешканців житла, може призвести до аварійної ситуації та вважатиметься несанкціонованим відбором енергоресурсу.

•  У разі виявлення запаху газу звертатись до аварійно-диспетчерської служби Газорозподільних мереж за телефонами:

З мобільних номерів 098-712-69-57,

Зі стаціонарних номерів 104.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.

У Харкові судитимуть слюсаря з тролейбусного депо – що наробив чоловік

В місті Зміїв 39-річний чоловік заявляв, що Україна нібито обстрілює себе сама. Через свій аккаунт в телеграмі він виправдовував широкомасштабне вторгнення, висміював Президента України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Головний слідчий зазначає, що чоловік не припинив цього робити навіть після того, як відносно нього порушили кримінальне провадження. Звичайний слюсар з тролейбусного депо народився та працював у Харкові, а останнім часом жив в одному з найспокійніших районів області.

Що буде чоловіку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися