У громаді на Харківщині отримали крупну партію гуманітарної допомоги

Гуманітарну допомогу доставили мешканцям Дергачівської громади

Мешканцям Дергачівської громади на Харківщині доставили продукти, буржуйки та допомогу медичним закладам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Так, Американська міжнародна організація Global Empowerment Mission надала 1728 сімейних продуктових наборів для жителів Дергачів;

Громадська організація Платформа Єднання та Мальтійська служба допомоги надали 1000 продуктових пакунків для жителів Дергачів, а також 12 піддонів з антисептиками та медичними халатами для медичних закладів громади;

Благодійний фонд "Шведський Центр Допомоги" надав 50 буржуйок, які буде передано до на населених пунктів старостинських округів, де відсутнє газо- та електропостачання;

Громадське формування Капеланський Патруль, волонтерська організація Frontline.mission, а також Християнська Церква "Спокута" відправили продуктові набори для мешканців Проходівського старостинського округу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Атракціони у Харкові – що про їх роботу кажуть у Центральному парку

У Центральному парку в Харкові атракціони не працюють з початку повномасштабної війни РФ проти України, тобто з 24 лютого минулого року. Про це повідомили в Департаменті культури міськради у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

За даними адміністрації парку за час бойових дій та обстрілів зруйновано було п’ять атракціонів, ще дев’ять – зазнали значних пошкоджень. Всі технічні роботи та обслуговування атракціонів проводиться згідно з регламентом комунального підприємства "Центральний парк". Коли саме відновлять роботу атракціонів – читайте за посиланням.

У "Газмережах" пояснили, чому плата за розподіл нараховується усім

У Харківській філії "Газмережі" пояснили, чому плата за розподіл нараховується також тим, хто самостійно прокладав газові труби до своїх осель.

"Стабільна доставка "блакитного палива" вимагає цілодобової роботи професіоналів. Тож 24/7 ми: - відновлюємо інфраструктуру, пошкоджену через агресію рф

- усуваємо аварійні ситуації;

- ремонтуємо та модернізуємо інфраструктуру;

- підтримуємо стабільний тиск у мережах;

- безперебійно розподіляємо газ до кожного з Вас. Дякуємо кожному клієнту за розуміння та своєчасну сплату за послуги", – повідомили у "Газмережах".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися