Страшно красиво: ідеї поробок на Хеловін з дітьми

Прості поробки з підручних матеріалів на Хеллоуїн, щоб дітям не було нудно

Хеловін 2023 вже скоро, а це значить, що можна цікаво провести час з родиною, наприклад, виготовляючи веселі поробки. Це свято кожен любить відзначати по-різному: вбиратися в костюми нечистої сили, прикрашати будинок гарбузами або проводити вечір за читанням страшних історій. А ось з дітьми в період канікул можна зробити страшно красиві вироби на Хеловін.

На період осінніх канікул випадає наймістичніше свято осені – Хеловін. Це прекрасна можливість провести день всією сім'єю і прикрасити квартиру всією атрибутикою свята, зробленої своїми руками.

Поробки на Хелловін своїм руками

Прикрашати будинок гірляндами можна не тільки на Новий рік. Спробуйте оновити інтер'єр саморобними гірляндами з привидів, гарбузів і кажанів.

Складіть папір гармошкою і на верхній частині паперу намалюйте шаблон. Вирізайте і разом з дітьми малюйте страшні пики вашим персонажам. Проекспериментуйте з чорним папером.

Гірлянда.PNG

Якщо ви вирішили з дітьми влаштувати справжню вечірку, потрібно подбати про декорування посуду. Прикрасити можна трубочки для напоїв.

Трубочки.PNG

Свято Хеловіна не обходиться без відьми. І якщо вбиратися в помічницю нечистої сили немає бажання, можна спробувати зробити її з паперу.

ВІдьма.PNG

picture


Згідно з переказами, побачивши павука напередодні Дня всіх святих, чіпати його не можна. Однак ніщо не може перешкодити зробити павука з пластиліну власноруч.

Снимок.PNG

picture


Орігамі на Хеллоуїн не тільки захоплююче, але і корисне заняття. Воно тренує дрібну моторику. Спробуйте зробити з малюком забавного кажана з кольорового паперу. І не зупиняйтеся тільки на одній кольоровій гамі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Найсмачніший продукт сезону: топ-5 рецептів з гарбуза

Хелловін — одне з найпопулярніших свят в США, Канаді, Великій Британії та Ірландії. Воно не є державним, але дуже поширене серед населення. Саме у цей день прийнято перевдягатися в різноманітні костюми, які символізують "нечисту силу", та ходити по сусідам зі словами "Trick or treat" ("Цукерки або смерть").

В Україні до святкування Хеловіну теж щорічно долучаються все більше людей саме через яскравість образів та через бажання прикрасити найочікуваніший овоч сезону – гарбуз. Гарбуз має своє місце в українській культурі та раніше був символом відмови дівчини якомусь з хлопців, який не подобається. Про гарбуз писали багато українських письменників, а зараз цього помаранчевого красеня можна побачити ледь не на кожному городі, бо смачно.

Прості та смачні рецепти страв з гарбуза – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися