Статистика коронавірусу 15 червня: у Харківській області - 59 летальних випадків

За добу на Харківщині - 23 нові випадки коронавірусу

Станом на сьогоднішній день, 15 червня, у Харківській області підтвердили 1542 випадки коронавірусу. За добу виявили 23 нові випадки, повідомляє Рада національної безпеки і оборони України.

Зазначимо, що станом на вчора, приріст інфікованих за добу склав 39 чоловік - на 16 більше, ніж сьогодні. Всього ж епідемія в регіоні забрала життя 59 осіб.

Також, згідно з останньою інформацією, ще 656 осіб захворіли коронавірусом в Україні. Всі вони отримали позитивні тести на COVID-19 протягом доби. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

За добу в Україні виявили на 8 нових випадків більше, ніж днем раніше. Разом з тим, сьогоднішній показник не рекордний. Нагадаємо, що в суботу було понад 750 нових інфікованих за день.

Варто відзначити, що різко впав показник тих, хто від коронавірусу одужав. Раніше таких в день було по кілька сотень людей. Нині їх всього 171. Загальне число тих, хто переміг COVID-19, досягла 14 253 людини.

Поступово наближається до першої тисячі число жертв коронавірусу. За минулу добу померло ще 12 людей. Станом на ранок понеділка, 15 червня, помер від коронавірусу з початку спалаху 901 пацієнт.

За три з половиною місяці коронавірус підхопили вже 31 810 українців. Найбільше - у Чернівецькій, Львівській областях та Києві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися