МАУ на паузі та нові напрямки: Харківський аеропорт відновлює роботу

Вже сьогодні компанія WINDROSE Airlines здійснить перший рейс "Київ - Харків", а завтра з місцевого аеропорту літак відправиться в столицю

У Харкові стартував черговий етап виходу з карантину. Вже сьогодні о 22:05 компанія WINDROSE Airlines здійснить перший рейс "Київ - Харків", а завтра в 7:40 з місцевого аеропорту літак відправиться в столицю. Про це "Коментарям" розповіли в прес-службі Харківського аеропорту.

Згідно з останньою інформацією, авіакомпанія "МАУ" не буде здійснювати рейси з Харкова у червні, як анонсувала раніше. У прес-службі аеропорту кажуть, що польоти "МАУ" відновить у липні, як і компанія Ryanair, яка буде здійснювати рейси "Київ - Мілан". Також серед нових напрямів з першої столиці - Берлін і Таллін. Їх анонсував ще один лоукостер - Wizz Air, однак терміни поки невідомі.

Що ж стосується вильотів з Києва, перші літаки з "Борисполя", згідно з даними онлайн-табло, вирушать вже цим ранком в Кишинів і бельгійського міста Остенде. Трохи пізніше очікується виліт у Мінськ та Ахмедабад. В обід літаки вирушать в Амстердам і Дубай. А ближче до вечора - у Вільнюс і знову в Мінськ. З цих міст повинні прилетіти літаки і в Україну.

Нагадаємо, услід за компанією Windrose Airlines, яка буде здійснювати польоти з Харкова до Києва і назад, в першу столицю повертається лоукостер Ryanair. На сайті компанії вже відкрився продаж квитків в Мілан (Бергамо), польоти стартують з 6 липня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися