Стало відомо чому поліцейські навчили харків'ян

Тренінг проводився з моделюванням екстрених ситуацій

Патрульні поліцейські Харківської області провели тренінг з домедичної підготовки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

В умовах воєнного стану варто бути готовим до всього, адже ворог постійно влучає у цивільні об'єкти. Наші патрульні постійно удосконалюють свої навички з домедичної допомоги та діляться своїм досвідом з громадянами.

Під час тренінгу інспектори навчили людей конкретним діям, які можуть врятувати життя в екстрених ситуаціях. Патрульні розповіли, як розпізнавати невідкладні стани постраждалих, зупиняти критичні кровотечі, надавати серцево-легеневу реанімацію тощо.

"Просимо громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та триматися поблизу місць укриття. У випадку необхідності, негайно телефонуйте на лінію 102", - повідомляють у патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обшуки у Харківській області. Під час проведення санкціонованого обшуку поліція виявила у чоловіка наркотичні речовини та боєприпаси. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 23 жовтня працівники ВП № 1 Ізюмського РУП провели санкціонований обшук у неодноразово раніше судимого 52-річного мешканця міста Барвінкове. В ході обшуку в домоволодінні виявлені сухі гілки коноплі та згортки з марихуаною. Також поліцейські вилучили у чоловіка предмет, зовні схожий на гранату Ф-1, та 105 патронів калібру 5,45 мм. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення придбання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися