Харків’ян закликають не вірити фейкам – нова дезінформація

Харків’ян застерігають: довіряйте лише офіційним джерелам, щоб персональні дані не потрапили до шахраїв

Мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз розпочинає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку і повернення коштів Нафтогазом за доставку/розподіл газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

"Закликаємо бути уважними та обережними: у жодному разі не передавайте свої дані стороннім особам. Довіряйте тільки офіційним джерелам!

Наголошуємо, станом на зараз документи на повернення переплат приймаються винятково в Центрах обслуговування клієнтів.

Водночас Група Нафтогаз активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подачі документів для перерахунку та повернення коштів за доставку/розподіл газу", – зазначають у компанії.

У "Газмережах" підкреслюють – ми не збираємо через інтернет жодної персональної інформації клієнтів.

Звернутися за детальною консультацією можна до філій "Газмережі", а також операторів Контакт-центру за номерами:

066-300-2-888,

098-300-2-888,

093-300-2-888.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Страшно красиво: ідеї поробок на Хеловін з дітьми

Прості поробки з підручних матеріалів на Хеллоуїн, щоб дітям не було нудно

Хеловін 2023 вже скоро, а це значить, що можна цікаво провести час з родиною, наприклад, виготовляючи веселі поробки. Це свято кожен любить відзначати по-різному: вбиратися в костюми нечистої сили, прикрашати будинок гарбузами або проводити вечір за читанням страшних історій. А ось з дітьми в період канікул можна зробити страшно красиві вироби на Хеловін.

На період осінніх канікул випадає наймістичніше свято осені – Хеловін. Це прекрасна можливість провести день всією сім'єю і прикрасити квартиру всією атрибутикою свята, зробленої своїми руками. Прикрашати будинок гірляндами можна не тільки на Новий рік. Спробуйте оновити інтер'єр саморобними гірляндами з привидів, гарбузів і кажанів. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися