У Харкові продовжують боротися з порушниками – подробиці

До основної маси сміття у Харкові додалося опале листя

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезло понад 42 тис. куб. м побутових відходів з 12 по 18 жовтня. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 35,2 тис. куб. м ТПВ та 6,9 тис. куб. м великогабаритних відходів, інформують "Коментарі. Харків".

"Минулого тижня, крім планової роботи з вивезення побутових відходів, підтримання належного санітарно-екологічного стану міста, боротьби з незаконним паркуванням автотранспорту та стихійними звалищами, підприємство продовжило вивозити опале листя з районів міста", - повідомив директор КВПВ Олексій Артикуленко.

Він нагадав, що КП планує оновити автопарк, поповнивши його сучасною високотехнологічною спецтехнікою західних зразків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині почали видавати дрова – де отримують

На сьогоднішній день розпочаті роботи з забезпечення мешканців Балаклійської громади деревиною паливною

Благодійні фонди видають людям паливну деревину та гроші на її придбання, де саме – читайте за посиланням.

"Робота по забезпеченню дровами з іншими благодійними фондами активно продовжується! Дякуємо усім, хто допомагає та підтримує Балаклійську громаду у ці важкі воєнні часи!" – зазначають у Балаклійській МВА.

Страшно красиво: ідеї поробок на Хеловін з дітьми

Прості поробки з підручних матеріалів на Хеллоуїн, щоб дітям не було нудно

Хеловін 2023 вже скоро, а це значить, що можна цікаво провести час з родиною, наприклад, виготовляючи веселі поробки. Це свято кожен любить відзначати по-різному: вбиратися в костюми нечистої сили, прикрашати будинок гарбузами або проводити вечір за читанням страшних історій. А ось з дітьми в період канікул можна зробити страшно красиві вироби на Хеловін.

На період осінніх канікул випадає наймістичніше свято осені – Хеловін. Це прекрасна можливість провести день всією сім'єю і прикрасити квартиру всією атрибутикою свята, зробленої своїми руками. Прикрашати будинок гірляндами можна не тільки на Новий рік. Спробуйте оновити інтер'єр саморобними гірляндами з привидів, гарбузів і кажанів. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися