У Харкові проводять рейди районами: що на контролі

На Харківщині рятувальники розповіли громадянам, як вберегтися від небезпек

24 жовтня інспектори ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Індустріального і Основ’янського районів Харкова, а також Лозівської, Новопокровської, Чугуївської громад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Під час опалювального сезону підвищується ризик виникнення нещасних випадків пов'язаних з використанням пічного опалення та різноманітних приладів обігріву. Тож рятувальники розповіли про правила пожежної безпеки в побуті, закликали громадян не користуватися пошкодженими електроприладами, слідкувати за станом та справністю електромережі, перевіряти опалювальні прилади та слідкувати за станом опалювальних печей, димарів, своєчасно їх ремонтувати. Також нагадали порядок дій під час сигналу "Повітряна тривога" та у разі виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмета.

Чугуївські рятувальники зосередили свою превентивну діяльність на запобіганні пожеж у природніх екосистемах, зокрема лісових пожеж.

А їхні колеги з Київського району побували на об'єктах, де розміщені внутрішньо переміщені особи. Там вони провели навчання правилам пожежної безпеки в побуті та поведінки при виявлені вибухонебезпечних предметів, а маленьким переселенцям вручили поліграфічну продукцію від дитячого фонду ООН Юнісеф.

По завершенню заходів рятувальники залишили громадянам застережні листівки та розмістили плакати на інформаційних куточках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 25 жовтня: є загиблі

Учора 24 жовтня близько 16:40 окупанти обстріляли село Подоли Куп'янського району.

Внаслідок ракетного удару пошкоджений приватний будинок та автомобілі. Загинули два цивільних чоловіки 50 та 57 років, повідомляє поліція області.

Авіаційних ударів зазнали Синьківка, Іванівка, Піщане Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Плетенівка, Козача Лопань, Чугунівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Синьківки та Іванівка Харківської області. Тут Силами оборони відбито 10 атак загарбників. Також російські окупанти завдали артилерійських та мінометних обстрілів по районах населених пунктів, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися