Почути військових у тестовому режимі зможуть мешканці громад на Харківщині

Мовлення військового радіо налагоджено в тестовому режимі

У Красноградському районі розпочинає мовлення Державна радіостанція Міноборони "Армія FM". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Відповідне рішення було прийняте Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Наразі мовлення військового радіо налагоджено в тестовому режимі.

Проте вже у найближчі дні жителі населених пунктів Красноградської міської та Наталинської сільської територіальних громад Красноградського району зможуть почути програми "Армія FM" на частоті 100.8 МГц.

Мовлення відбуватиметься у повному обсязі: 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Нагадаємо, що у Харкові слухачі можуть почути ефір радіо "Армія FM" на частоті 101,1 МГц.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у Київському районі Харкова

КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" продовжує відновлювальні роботи в Київському районі

Унаслідок обстрілу, який стався 6 жовтня, від газопостачання було відключено дев'ять будинків. Фахівці служби з обслуговування димових та вентиляційних каналів підприємства ремонтували пошкоджені оголовки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Станом на сьогодні, 25 жовтня, до газопостачання підключено 113 зі 170 квартир. Роботи тривають.

Загинув викладач та випускник Харківського національного університету імені Каразіна

17 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув вихованець Каразінського університету, випускник Факультет Комп'ютерних Наук, старший викладач кафедри моделювання систем і технологій факультету комп’ютерних наук Євген Володимирович Діденко. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

"Після закінчення факультету комп’ютерних наук у 2010 році й згодом аспірантури Євген залишився викладати в університеті, де проявив себе не лише як талановитий й відповідальний педагог, а й як небайдужий і чуйний товариш. Жоден факультетський захід не обходився без нього", – зазначають в університеті. У перші дні широкомасштабного російського вторгнення Євген добровільно став на захист країни у лавах територіальної оборони Харкова, потім став бійцем спецпідрозділу "Кракен".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися