Сьогодні деякий транспорт у Харкові не курсуватиме, інший змінить маршрут

У четвер тролейбус №7 змінить маршрут, а №25 не курсуватиме

Рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського, буде припинений з 9:00 до 15:00 26 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з видаленням аварійних та сухостійних дерев.

У цей період тролейбус №7 курсуватиме так: розворотне коло "Вул. Дванадцятого Квітня" – вул. Дванадцятого Квітня – пр. Олександрівський – вул. Садовопаркова – вул. Харківських Дивізій – пр. Героїв Харкова – ст. м. "Армійська" – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Вул. Дванадцятого Квітня".

Тролейбус №25 не курсуватиме.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області готуються до примусової евакуації: у яких громадах

Через загрозливу обстановку на фронті, людей закликають евакуюватися до більш безпечних територій

 "Задля збереження життя та здоров'я людей закликаємо громадян до евакуації з небезпечних територій. Готуємо рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми із 10 населених пунктів Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Там перебуває 275 дітей.

Наголошуємо – діти можуть бути евакуйовані тільки щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном", – підкреслив очільник області.

Він також рекомендував цивільним, передусім родинам із дітьми, евакуюватися з Борівської громади Ізюмського району, в тому числі з смт Борова. Зараз там проживає 8900 людей, серед них – 844 дитини.

"Усі евакуйовані будуть забезпечені житлом, матимуть підтримку та повний супровід від міжнародних гуманітарних організацій, якщо будуть виїжджати за межі області – отримають одноразові виплати. За бажання буде організована евакуація в західні області України", – наголосив Олег Синєгубов.

Де на Харківщині були "прильоти" та наступальні дії – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися