Ігор Терехов зустрівся з молоддю Харкова: про що говорили

Мер Харкова висловив надію, що молодь долучатиметься до участі в громадському житті міста

Харківський міський голова Ігор Терехов 26 жовтня обговорив питання розвитку молодіжної політики у громаді з представниками молоді міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На зустрічі були присутні школярі, студенти, члени Молодіжної ради та громадських організацій.

Під час розмови учасники обговорили актуальні потреби молоді Харкова та ініціативи, які можуть покращити життя у громаді.

Ігор Терехов розповів про програми, у яких молодь Харкова може взяти участь вже сьогодні, та відповів на питання.

"Влада повинна бути в руках молоді, адже саме за молодими людьми прогрес і розвиток всієї країни, саме вони є локомотивом руху громад у правильному напрямку. Ми працюємо над розробкою комплексної системи взаємодії з молоддю міста. Найближчим часом стартує новий набір до Молодіжної ради, яка є найдієвішою в Україні. Тож я розраховую на те, що ви будете брати участь у громадському житті нашого міста", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.

У Харківській області готуються до примусової евакуації: у яких громадах

Ворог і далі обстрілює прифронтові громади Харківщини. Гинуть та зазнають поранення мирні мешканці, в тому числі діти. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Задля збереження життя та здоров'я людей закликаємо громадян до евакуації з небезпечних територій. Готуємо рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми із 10 населених пунктів Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Там перебуває 275 дітей. Наголошуємо – діти можуть бути евакуйовані тільки щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном", – підкреслив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися