Що з відбувається з громадським транспортом у Харкові

Змінять маршрут одного з трамваїв

Трамвай №8 курсуватиме іншим маршрутом з 16:00 27 жовтня до 13:00 1 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з перевлаштуванням лінії електропередач на вулиці Морозова. Трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "602-й м/р" - Салтівське шосе - провулок Салтівський - вулиця Академіка Павлова - проспект Героїв Харкова - площа Захисників України - вулиця Молочна - вулиця Георгія Тарасенка - парк Машинобудівників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про потрійну ДТП у Харківській областіПоліція проводить перевірку за фактом дорожньо-транспортної пригоди у селищі Солоницівка на Харківщині. Постраждав водій одного з транспортних засобів. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 26 жовтня близько 16:50 сталося зіткнення транспортних засобів "ВАЗ-2110" та "Volkswagen Caddy", які рухалися у зустрічному напрямку. Водій "Fiat Doblo" не встиг загальмувати й зіштовхнувся з вказаними автівками. Різні травми отримав 50-річний водій "ВАЗ". Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про масштабну аварію у ХарковіПоліція Харкова з’ясовує обставини ДТП за участі п’яти автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Повідомлення про аварію на проспекті Героїв Харкова надійшло до поліції 26 жовтня близько 10:40. Водій “Mitsubishi Galant” скоїв зіткнення з транспортними засобами “Audi A6”, “Hyundai Sonata”, “Skoda Rapid”, з наступним наїздом на автомобіль “ВАЗ 2106”. Внаслідок зіткнення 45-річний водій “Hyundai Sonata” отримав забої. Його доставили до лікарні. Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися