Масштабна ДТП у Харкові: поліція з'ясовує обставини (ФОТО)

Внаслідок зіткнення 45-річний водій “Hyundai Sonata” отримав забої

Поліція Харкова з’ясовує обставини ДТП за участі п’яти автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Повідомлення про аварію на проспекті Героїв Харкова надійшло до поліції 26 жовтня близько 10:40.

Водій “Mitsubishi Galant” скоїв зіткнення з транспортними засобами “Audi A6”, “Hyundai Sonata”, “Skoda Rapid”, з наступним наїздом на автомобіль “ВАЗ 2106”.

Внаслідок зіткнення 45-річний водій “Hyundai Sonata” отримав забої. Його доставили до лікарні.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП в Ізюмському районі

У поліції розповіли, що дорожньо-транспортна пригода сталася 23 жовтня близько 14:00 на автошляху “Київ-Харків-Довжанський” на повороті неподалік села Іскра Ізюмського району. Щодо наслідків аварії, то у поліції уточнили, що внаслідок ДТП загинув водій автомобіля "ЛАДА". Його особу встановлювали. 35-річну жінку, яка керувала автомобілем Volkswagen Golf, з травмами доставили до місцевої лікарні.

“Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу”, - зазначили у поліції.

Також поліція встановлює свідків ДТП у Харкові. У поліції розповіли, що аварія сталася 6 жовтня близько 19:40 на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Дудинської. Детальніше про ДТП читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися