Засмага і журнали: тюремники прокоментували "особливе" ставлення до Олени Зайцевої (ФОТО)

У Мережі з'явилися знімки того, як Зайцева, що влаштувала резонансне ДТП на Сумській, засмагає на сонці у виправному центрі

У Покровському виправному центрі №79 підтвердили достовірність знімків, на яких засуджена за резонансне ДТП на Сумській у Харкові Олена Зайцева засмагає на сонці з журналом в руках. У Мережі ці фото викликали ажіотаж, так як з вини засудженої загинуло 6 пішоходів, а зараз до неї нібито поблажливе ставлення у виправній установі.

За словами начальника Покровського виправного центру №79 Інни Мицюк, фото не змонтовані: Зайцева дійсно має право відпочивати у внутрішньому дворі, як і інші жінки, які перебувають у секторі для засуджених за злочини з необережності. Є тут і ті, кому заборонено пересуватися по території центру і користуватися мобільним телефоном. Таких людей в Покровській установі шість.


Нагадаємо, трагедія на вул. Сумській сталася 18 жовтня 2017 року в Харкові. Зайцева, пролетівши на червоне світло на своєму Lexus, врізалася на перехресті в Volkswagen, яким керував Геннадій Дронов. Загинуло шість осіб, а обох винуватців аварії засудили до 10 років в'язниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися