На Харківщині вирішили проблему з опаленням, що виникла через обстріли

Енергетики підключили модульні котельні в Ізюмі до електромережі

Фахівці Ізюмського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" під'єднали котельні в центрі міста до реконструйованої підстанції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби АТ.

Як розповів керівник Ізюмського РЕМ Віталій Борщ, центральна міська котельня була знищена вщент, проте будівля місцевої підстанції вціліла.

"Її відремонтували, а ми у свою чергу змонтували саму підстанцію, встановивши наше електричне обладнання, зокрема два трансформатори потужністю по 250 кВА, та під'єднали модульні котельні до електромережі", - зазначив Віталій Борщ.

За його словами, наразі триває наладка роботи котельних.

Як раніше повідомляли в Харківській обласній військовій адміністрації, завдяки роботі 10-ти модульних котелень заплановано здійснити підключення 33 будинків, що забезпечить теплом 1 300 квартир – це 4 289 мешканців Ізюма.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду: активісти називають це гомофобією

Представники ЛГБТ+ спільноти називають таке ставлення влади – гомофобією

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду на вулицях. Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"На честь ХарківПрайду 2023 ми створили серію візуальних робіт в співпраці з українськими художницями, яку хотіли розмістити на бордах міста", – зазначили активісти. Чому ці роботи так і не опинилися на бордах та яка ситуація зі справою зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися