Ігор Терехов розповів, будинки яких форм власності відновлюватимуть у Харкові

Багато будинків відновленню не підлягають

Близько 50 % житлових багатоповерхових будинків було пошкоджено внаслідок обстрілів Харкова російською армією. Про це міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв’ю спецпроєкту Українського Радіо Харкова "Майдан свободи", інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, загалом житловий фонд Харкова складає близько 10 тис. багатоповерхівок усіх форм власності.

"Більш ніж 5 тис. багатоповерхівок мають ті чи інші руйнації. Багато будинків ми не будемо відбудовувати, бо це просто неможливо. Доцільніше збудувати нові, бо вони мають дуже серйозні руйнації. Це будинки не лише комунальної форми власності, а й ОСББ, кооперативні та інші", - повідомив Ігор Терехов.

Він наголосив, що для міста однаково важливою є відбудова будинків усіх форм власності. Мер нагадав, що торік у Харкові відновили 200 будинків, і зараз роботи тривають ще у 63-х.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду: активісти називають це гомофобією

Представники ЛГБТ+ спільноти називають таке ставлення влади – гомофобією

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду на вулицях. Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"На честь ХарківПрайду 2023 ми створили серію візуальних робіт в співпраці з українськими художницями, яку хотіли розмістити на бордах міста", – зазначили активісти. Чому ці роботи так і не опинилися на бордах та яка ситуація зі справою зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися