Мер Харкова розповів, як харків’яни можуть зекономити на оплаті за тепло

Завдяки індивідуальним тепловим пунктам у Харкові є можливість економити

За останні три роки у Харкові обладнали 823 індивідуальних теплових пункти в багатоповерхівках міста, 80 з яких — цьогоріч. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Щоб було зрозуміліше: йдеться про 8900 абонентів, у котрих тепер є можливість економити від 20% до 40% витрат на оплату комунальних послуг, оскільки кожен будинок, де встановлений ІТП, самостійно регулює подачу тепла залежно від погодних умов.

І сьогодні для нас особливо важливо продовжувати реалізовувати цю ініціативу в рамках комплексної модернізації системи опалення Харкова. Адже в умовах війни ІТП слугують ще й додатковою гарантією для забезпечення національної енергетичної безпеки", – зазначив мер Харкова.

Також в етері національного телемарафону Терехов повідомив, що харків’яни вже майже на 100% з теплом.

"Ми подали тепло вже практично у 100% будинків харків’ян, у всю соціальну сферу. Тому я дуже вдячний нашим комунальним підприємствам, усім харків’янам, які працювали в ці дні, щоб було тепло в домах харків’ян", – зазначив мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський повідомив, що відбувається на Куп’янському напрямку

Стратегічних успіхів на Куп‘янському напрямку ворог не має. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків". "Мета росіян зрозуміла – вони хочуть знову окупувати місто. Сили оборони дають гідну відсіч російським окупантам, зривають їх спроби просуватися вперед. Слава українським воїнам", – написав генерал у Телеграм.

Очільник області не задоволений роботою комісій щодо компенсацій на відновлення житла

Реалізацію програми єВідновлення в регіоні обговорили на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, інформують "Коментарі. Харків".

Всього на Харківщині компенсації у межах програми єВідновлення за пошкоджене майно перевищили 835,7 мільйонів гривень.

"Програма єВідновлення є одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. Очільник кожної громади, міської та районної військових адміністрацій в регіоні, де дозволяє безпекова ситуація, має докласти максимум зусиль, аби комісії з обробки заяв на компенсацію за пошкоджене або знищене майно набрали темп роботи. Вимагаю від керівників РВА взяти на контроль це питання", – сказав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися