У Харкові проходить акція «Гроші на ЗСУ» перед будівлею ХОВА

Акція протесту проходить вже вдруге поспіль у Харкові

У Харкові знову декілька десятків людей вийшли на всеукраїнську акцію протесту "Гроші на ЗСУ", яка проходить багатьма містами України на вихідних.

У соцмережах повідомляють, що у центрі міста на майдані Свободи, перед будівлею ХОВА зібралися люди з плакатами та прапорами, які скандують гасло "Гроші на ЗСУ", а також вимагають від місцевої та обласної влади припинити спрямовувати бюджетні кошти на благоустрій міст Харківщини та почати повною мірою допомагати Збройним Силам України.

Багато хто з плакатами на площі – це дружини, діти та родичі військовослужбовців, а також просто небайдужі українці.

Вони тримають плакати із написами: "Кладете бруківку, а ЗСУ кладуть життя", "Гроші на ЗСУ!", "Досить красти життя наших воїнів", "Терехов, де ППО?".

Акція розпочалася на майдані Свободи навпроти будівлі Харківської обласної військової адміністрації. Нині громадяни рушили вулицею Сумською до пам’ятника Шевченку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян та мешканців області попереджають про небезпеку

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 4 листопада, інформують "Коментарі. Харків".

Вдень 4 листопада по області та місту очікується південно-західний вітер, пориви 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися