Харківські комунальники отримали допомогу від відомого підприємства та благодійників

Водоканал та тепломережі Харкова отримали допомогу від ДП «‎Сіменс Україна» за сприяння благодійного фонду «Юнайтед Юкрейн»

ДП "‎Сіменс Україна" за сприяння благодійного фонду "Юнайтед Юкрейн" передало КП "Харківводоканал" партію сучасних датчиків тиску для встановлення на контрольних точках водопровідної мережі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Головний інженер КП "Харківводоканал" Володимир Паболков подякував керівництву дочірнього підприємства за допомогу.

"‎Внаслідок обстрілів часто виходять з ладу  датчики тиску, які відіграють велику роль у процесі водопостачання. Тому таке обладнання нам дуже потрібне", - підкреслили на підприємстві.

picture

Також КП "Харківські теплові мережі" отримало частотні перетворювачі від ДП "Сіменс Україна" за сприяння БФ "Юнайтед Юкрейн".

Як зазначив заступник технічного директора КП "ХТМ" Олексій Лука, ефективність обладнання цієї компанії на підприємстві оцінили ще за підсумками довоєнних проєктів. Так, за останні три роки частотні перетворювачі від "Сіменс" значно покращили стан системи теплопостачання міста. 

"Отримане обладнання буде використовуватися на зруйнованих об’єктах нашого підприємства. Вони вже пройшли ремонтну кампанію, тепломеханічна частина працює у штатному режимі. Після встановлення частотних перетворювачів якість послуг для їхніх абонентів суттєво покращиться", - повідомив Олексій Лука.

Своєю чергою директор департаменту "Цифрова промисловість" ДП "Сіменс-Україна" Сергій Дворник зазначив, що компанія і надалі допомагатиме підприємствам критичної інфраструктури України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський: окупанти нарощують зусилля, щоб захопити висоти на Куп’янському напрямку

На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і наразі проводить перегрупування. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

"Силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Першотравневого та Орлянського. Нарощує зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська", – зазначає генерал.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися