Діти Харкова та області можуть отримати подарунки до Дня святого Миколая

У Харківобленерго оголосили конкурс на отримання цінних подарунків

Перші дитячі поробки почали надходити до оргкомітету конкурсу "Сяємо та перемагаємо: новорічна прикраса для енергетиків - 2023". Конкурс проводиться напередодні зимових свят, повідомляють в АТ "Харківобленерго".

Як розповіли в обленерго, свої роботи діти супроводжують листами, у яких пояснюють, який настрій та ідею вони вклали під час виготовлення поробок.

"Ми уже отримали роботи з Балаклії, Чугуєва та Харкова. Діти не перестають нас дивувати! Стільки нестримних дитячих фантазій, позитивних емоцій та святкового настрою у цих роботах! З нетерпінням чекаємо і на інші, адже конкурс у нас триває до 1 грудня. В ньому можуть взяти участь діти віком від 6 до 16 років", - зазначили в оргкомітеті.

Усіх бажаючих запрошують взяти участь у конкурсі.

Вимоги до виробу:

робота може мати будь-яку творчу форму - тут ваша фантазія не обмежується;

прикраса має бути виготовлена власноруч дитиною (у конкурсі не беруть участі готові фабричні композиції);

вироби повинні бути підписані (прізвище та ім'я конкурсанта, вік, місто проживання);

колективні вироби не приймаються;

надавати вироби в оригінальному вигляді;

роботи можуть бути представлені з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: живопис, бісероплетіння, вироби з тіста, пластиліну, вироби з текстильних матеріалів, народна лялька, графіка, художня вишивка, в’язання гачком, вироби з природних матеріалів, різьблення по дереву, декоративний живопис, гончарство та художня кераміка, художнє плетіння.

До роботи на окремому аркуші додається візитна картка (прізвище та ім'я конкурсанта, вік, назва роботи, місто проживання, контактний телефон та, за бажанням, коментар до малюнка).

Бланк візитної картки розміщений на сайті АТ “Харківобленерго” в розділі “Електробезпека” у розділі “Конкурси та творчість”.

Роботи оцінюються за такими критеріями:

авторська техніка виконання,

креативність та інноваційний підхід до створення новорічної іграшки,

презентабельність, естетичність, оригінальність.

Повідомляється, що переможці Конкурсу отримають цінні подарунки.

Способи надання творчих робіт до АТ “Харківобленерго”:

Конкурсні роботи можна надавати особисто або надсилати поштою до управління інформаційної політики або до місцевих підрозділів товариства.

Адреса: вул. Георгія Тарасенка, буд. 149, кім. 122, м. Харків, 61037; 

Телефон: (057) 342-31-07,  (057) 342-31-05. 

Електронна адреса: [email protected]

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворог намагається бити по дорогах, якими поводиться евакуація на Харківщині

З Куп'янського району триває примусова евакуація сімей із дітьми. Відповідне рішення було ухвалене на Раді оборони Харківської області та підтримане Мінреінтеграції. На сьогодні з небезпечних громад Куп’янщини евакуйовали родини, в яких 201 дитина. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що залишається евакуювати менше 100 дітей. "Ворог намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ, що ускладнює маршрути для евакуації. Тому для нас безпека – перш за все. Ми задіюємо всі можливі ресурси. Дякую за роботу керівникам районної та військової адміністрацій, Єдиному координаційному гуманітарному центру та волонтерам, міжнародним партнерам, службовцям Нацполіції", – зауважив Олег Синєгубов.

Чи є в області місця для розміщення людей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися