Харків’янам нагадали правила подорожей з улюбленцями

Укрзалізниця нагадала, як можна подорожувати з домашніми улюбленцями

У добірці картинок розповіли про те, як подорожувати поїздами Укрзалізниці внутрішнього сполучення зі своїми домашніми улюбленцями, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

"Ці правила не обмежують права домашніх улюбленців, а покликані забезпечити комфортну подорож всіх пасажирів на борту українських поїздів", – зазначили в Укрзалізниці.

Уточнити будь-які інші деталі ви завжди зможете у контакт-центрі Укрзалізниці 0800503111.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися