У Харкові запасаються дровами: подробиці

Комунальники заготовляють дрова, пісок та запасаються генераторами

Працівники КП "Ритуал" наводять лад на територіях міських кладовищ і меморіальних комплексів. Зокрема, з початку листопада вони прибрали 360 куб. м сміття та вивезли понад 100 аварійних дерев і великих гілок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Паралельно триває підготовка до зими. Комунальники заготовляють дрова та пісок, запасаються генераторами. 

Детальну інформацію щодо режиму роботи кладовищ та ритуальних послуг можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП "Ритуал" у соціальних мережах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янин заплатив більше двохсот тисяч боргу після арешту рахунків та майна

Заходи правового впливу від працівників Немишлянсього відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції "переконали" ще одного неплатника подумати про добробут своєї дитини, інформують "Коментарі. Харків".

“Так, місцевий мешканець завдяки застосованим до нього санкціям перерахував на користь сина понад 222 тисячі гривень несплачених своєчасно аліментів. Цьому передувало вжиття до боржника ряду обмежень, серед яких арешт рахунків та майна чоловіка”, – зазначила Ірина Свистун, начальник Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

У Харківській області відновлять ще декілька важливих проїздів

На Харківщині планують розпочати ремонт ще кількох мостів, що були пошкоджені в ході повномасштабного вторгнення

Нещодавно на баланс Служби відновлення та розвитку в Харківській області було передано два мости через канал Дніпро – Донбас. Це штучний водотік, який з’єднує з Дніпром головну водну артерію Сходу України – річку Сіверський Донець. Через бойові дії обидва мости були сильно пошкоджені та перебувають у занедбаному стані. Наразі фахівці готують для них технічні завдання, аби розпочати проведення тендерних процедур на капітальний ремонт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися