У Харкові стартувало голосування щодо наступного перейменування вулиць

У Харкові збираються перейменувати ще 25 топонімів

Громадське обговорення у формі електронного опитування щодо перейменування 25 топонімів проводиться в місті Харкові з 17 до 22 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харків’янам пропонують перейменувати низку вулиць, назви яких пов’язані з країною-агресором та її союзниками. Серед пропозицій: вул. Інтернаціональну змінити на вул. Білоцерківську, вул. Мінську назвати вул. Дмитра Антоненка (на честь військового, який загинув у боях за Харків), вул. Новосибірську перейменувати на вул. Хортицьку, вул. Забайкальську - на вул. Леонтовича, а пров. Забайкальський - на пров. Щедрика. Також пропонується повернути стару назву пр. Героїв Сталінграда та перейменувати його на пр. Байрона.

Детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями та долучитися до обговорення можна тут.

Подати пропозиції (зауваження) щодо перейменування топонімів можна, надіславши листа за адресою: пл. Конституції, 7; електронною поштою: [email protected] або за тел.: (057) 760-79-68. Термін подання пропозицій - з 17 до 22 листопада включно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області зводять ще одне велике бомбосховище

Вартість цього об’єкта майже 73 млн грн, будівництво розраховане на 2 роки.

"На сьогодні облаштували тимчасові проїзди та споруди, фундаментну плиту, а також здійснено земляні роботи. Будівельники до кінця місяця планують завершити роботи з улаштування зовнішніх монолітних стін укриття.

Олег Синєгубов також підкреслив, що укриття також відповідатиме високим стандартам безпеки та стане тим безпечним освітнім середовищем, де можна буде проводити заняття для дітей в режимі офлайн.

Де будують укриття – читайте за посиланням.

Чи буде підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня повідомили у Міненерго

Низка ЗМІ та телеграм-каналів поширили недостовірну інформацію про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року, посилаючись у своїх повідомленнях на інтерв’ю голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України.

"Сам спікер не робив таких стверджень у своєму інтерв’ю. НКРЕКП публічно спростувала інформацію, викладену у журналістських повідомленнях. Своєю чергою Міненерго звертається до українських журналістів бути пильними та не спотворювати інформацію, особливо у таких важливих та чутливих для населення питаннях, як підвищення тарифів", – зазначають у міністерстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися