Що змінилося в Екопарку Харкова (ВІДЕО)

Як виглядає Екопарк Харкова після першого снігу

У Екопарку Харкова завершився Бал хризантем, а перший сніг створив особливий зимовий настрій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.

“На вулиці перший сніг – а це означає, що наш Бал хризантем завершено. Ми вдячні кожному, хто розділив з нами це свято – саме завдяки вам воно було незабутнім! Долучилась до того, щоб ми уповні відчули магію квіткового свята і природа, подарувавши цієї осені надзвичайно багато сонячних днів”, - зазначили в Екопарку. Також подякували всім, хто приєднався до відновленого свята. “Раді бачити вас щодня незалежно від пори року, і до зустрічі на наступному Балу хризантем через рік!”, - наголосили у пресслужбі.

Також показали, як виглядає Екопарк Харкова після першого снігу. “Ми давно не бачили Фельдман Екопарк саме таким – таємничим, загадковим. Перший сніг зробив свою магічну справу – подарував зимову казку”, - йдеться у повідомленні.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вихідними у ТЦ “Барабашово” провели святкове закриття Балу хризантем

“Продовжуючи традицію Фельдман Екопарк, цього року за участі наших партнерів – підприємців, які працюють у ТЦ “Барабашово”, влаштували унікальну локацію - Бал хризантем. Ми хочемо, щоб у наших відвідувачів надовго залишилися яскраві спогади про свято осінніх квітів”, - зазначили у ТЦ. У суботу та неділю на гостей Балу хризантем у ТЦ “Барабашово” чекали аніматори та ростові ляльки, ручні птахи у фотозоні “Будинок голубів”.

Упродовж свята працював ярмарок-продаж ексклюзивних товарів хендмейд, ігровий майданчик та фудкорт зі смаколиками.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися