Що відбувається у вихідні у ТЦ “Барабашово” (ФОТО)

У ТЦ відбудеться розіграш хризантем

У ТЦ “Барабашово” проводять святкове закриття Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ТЦ “Барабашово”.

“Продовжуючи традицію Фельдман Екопарк, цього року за участі наших партнерів – підприємців, які працюють у ТЦ “Барабашово”, влаштували унікальну локацію - Бал хризантем. Ми хочемо, щоб у наших відвідувачів надовго залишилися яскраві спогади про свято осінніх квітів”, - зазначили у ТЦ.

У суботу та неділю на гостей Балу хризантем у ТЦ “Барабашово” чекають аніматори та ростові ляльки, ручні птахи у фотозоні “Будинок голубів”. Упродовж свята працює ярмарок-продаж ексклюзивних товарів хендмейд, ігровий майданчик та фудкорт зі смаколиками.

Також відбудеться розіграш хризантем. А той, кому не пощастить виграти квіти, зможе їх придбати за символічну ціну.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові виконали ще одне важливе оновлення транспортної інфраструктури торговельного центру “Барабашово”.

Повідомляється про завершення реконструкції переїзду трамвайними коліями на повороті з вулиці Академіка Павлова до ТЦ “Барабашово”. “Завдяки спільним зусиллям міської влади Харкова та адміністрації торговельного центру, покладені нові рейки, повністю замінено прилегле дорожнє покриття. Наразі переїзд став безпечним та комфортним”, - повідомили у ТЦ.

Президент “Концерну АВЕК та Ко” Андрій Вінаков уточнив, що відновлювальні роботи на ТЦ “Барабашово” не зупинятимуться.

Детальніше про відновлення інфраструктури біля ТЦ “Барабашово”, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися