У Харкові перевіряють умови проживання деяких родин: хто на контролі

Заходи проводять з метою призначення житлової субсидії

Працівники Управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району складають акти обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання за запитами Пенсійного Фонду України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію харківської міської ради.

Заходи проводяться з метою призначення  житлової субсидії у випадках, якщо:

- кількість фактично зареєстрованих членів, які проживають у домогосподарстві, є меншою за кількість зареєстрованих осіб у будинку,

- у житловому приміщенні є кілька розділених особових рахунків, або за однією адресою є кілька будинків з розділеними особовими рахунками.

З початку 2023 року фахівці склали 195 актів обстеження.

Щодо призначення житлової субсидії мешканцям Немишлянського району необхідно звертатися до Відділу обслуговування громадян №10 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Харківській області за адресою: пр. Героїв Харкова, 198/3. Прийом громадян проводиться з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 16:00.

Телефони для довідок: (057) 391-01-24, 713-40-54.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися