У Харківському районі отримали великий вантаж гуманітарної допомоги: хто отримає

Гуманітарну допомогу мешканцям Дергачівської громади відправили декілька фондів та організацій

Очільник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко повідомив, що громада отримала великі вантажі гуманітарної допомоги від різних волонтерських організацій та благодійних фондів, інформують "Коментарі. Харків".

Так, волонтерська організація "Я врятований", World Food Programme та Samaritan's Purse направили 14000 продуктових наборів для жителів старостинських округів та міста Дергачі.

Британська благодійна організація KHARPProject допомогла вікнами для 25 домогосподарств у Слатиному.

Неурядова організація Save the Children International надала 200 наборів, які складалися з 1 обігрівача, 2 ковдр, 2 спальних мішків та 2 ліхтариків для багатодітних родин громади.

Благодійний фонд WasGood надіслав 1667 продуктових наборів для мешканців старостинських округів.

Благодійний фонд ADRA Ukraine надала 200 сімейних продуктово-гігієнічних наборів для представників вразливих груп населення, які проживають у старостинських округах громади.

Благодійний Фонд "Нове Місто" та Фундація Дім Рональда МакДональда надіслала 115 продуктових наборів для жителів Прудянки та Цупівки.

Благодійний фонд БО БФ "Майбутнє будуємо разом" та Фонд Східна Європа надали продуктові та господарчі набори для мешканців Русько-Лозівського старостинського округу.

"Шановні благодійники, ваша допомога надзвичайно важлива для наших людей!" – наголосив очільник громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Для цього є декілька способів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися