У Харківській області вимикають світло за графіками і без (ОНОВЛЕНО)

На Харківщині діють планові відключення світла та аварійні

У звʼязку з пошкодженнями на високовольтній лінії електропередач у Балаклійській громаді без електропостачання залишились Петрівський, Протопопівський, Гусарівський, Шевелівський, Новогусарівський, Чепільський старостинські округи.

"Електроенергія буде відсутня до моменту усунення пошкоджень. Ремонтні бригади РЕМу працюють", – йдеться у повідомленні громади.

Також Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).

В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни.

Відключення електропостачання з 29.11.2023 09:00:00 по 29.11.2023 17:00:00

- Богодухівський р-н, с. Семенів Яр;

- Богодухівський р-н, с.Улянівка.

Детальний графік з вулицями та номерами будинків у цих населених пунктах – дивіться за посиланням.

ОНОВЛЕНО: Первомайський міський голова Микола Бакшеєв також повідомив про проблеми зі світлом та водою станом на ранок: "Шановні жителі громади! Через відсутність електропостачання на питному підйомі водопостачання міста тимчасово припинено (до відновлення енергопостачання). Ведуться відновлювальні роботи".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися