У Харківській області керівники навчальних закладів більш досконало володітимуть українською

Директори шкіл та ліцеїв Лозівської громади підвищуватимуть кваліфікацію у Харкові

Освітяни підвищуватимуть свою кваліфікацію у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М.Бекетова. про це повідомив очільник Лозівської громади Сергій Зеленський, інформують "Коментарі. Харків".

"Взяли участь в урочистому відкритті спецкурсу з української мови "Культура мовлення. Орфографічний практикум (за новою редакцією Українського правопису 2019 року)", а також у презентації проєкту "Вивчення європейських мов".

Вдячний нашому багаторічному партнеру – ХНУМГ ім. О. М. Бекетова та особисто його ректору Володимиру Бабаєву – за ґрунтовніші знання та завжди цікаві можливості. Зичу всій викладацькій та студентській родині закладу найшвидшого відновлення та повернення у рідні аудиторії", – написав очільник громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановлюють спеціальні пішохідні переходи

Для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок у Харкові обладнають спеціальні переходи

У рамках підготовки до зими бригади КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" встановлюють пішохідні переходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вони призначені для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок. Де встановили такі конструкції – читайте за посиланням.

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися