Що робиться зараз на дорогах Харківщини (ФОТО)

На одній з доріг сталася ДТП з фурою та КАМАЗом

На Харківщині на дорогах державного та місцевого значення працює понад 150 одиниць техніки: проїзд забезпечено. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Близько 07:00 години до Харківської області з Полтавщини зайшов циклон, який швидко розповсюдився майже по всій території регіону,

"Снігопад ускладнив рух автошляхами, на деяких ділянках утворилася ожеледиця. Станом на 09:00 на дороги державного значення вийшло 114 одиниць спецтехніки. Ще 35 одиниць техніки працює на місцевих дорогах", – розповів Олег Синєгубов.

Начальник Харківської ОВА зауважив, що робота з ліквідації наслідків негоди триває. Виконується повторна обробка небезпечних ділянок піщано-сольовою сумішшю.

За прогнозами синоптиків, вдень на території регіону очікуються опади у вигляді дощу, ввечері у районах області можлива ожеледь.

У разі виявлення ускладнень руху, жителі області можуть звернутися до диспетчера ДП "Харківський облавтодор" за номерами: (057) 336-77-00; (057)336-79-33; +38-050-415-21-03.

Також працює "гаряча лінія" Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38-067-400-60-80.

Якщо побачили пошкоджені електромережі, необхідно повідомити про ситуацію за такими номерами: (057) 34-24-413; (067) 23-40-413; (063) 05-40-413; (050) 05-40-413.

У телеграмі спостерігачі повідомляють про ДТП з фурою та КАМАзом, неподалік селища Пісочин, рух ускладнено.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ. Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися