Рейди на Південній залізниці: харків'ян без масок будуть знімати з поїздів і передавати копам

У прес-службі Південної залізниці кажуть, що всіх тих, хто порушує масковий режим, будуть знімати з поїздів і передавати поліції

У Харківській області розпочалися рейди по виявленню пасажирів електричок без захисних масок. У прес-службі Південної залізниці кажуть, що всіх тих, хто порушує масковий режим, будуть знімати з поїздів і передавати поліції.

На  Південній залізниці кажуть, що спільно із стрілками воєнізованої охорони вони проводять рейди в приміських поїздах. У разі невиконання правил масочного режиму, незгодних будуть знімати з поїзда і передавати правоохоронцям. Як раніше повідомляли "Коментарі", за такі порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність: штрафи від 17 до 170 тис. грн або тюремне ув'язнення на термін від 3 до 8 років.

Раніше ми повідомляли, що у зв'язку з тим, що епідеміологічна ситуація в регіоні погіршилася, в поліції нагадують про те, що в усіх громадських місцях - супермаркетах, магазинах, підприємствах, установах, організаціях, розважальних закладах, установах побуту, зонах відпочинку і громадському транспорті - харків'яни повинні носити маски і дотримуватися соціальної дистанції. Ще одна обов'язкова умова карантину - регулярна дезінфекція, за яку відповідають перевізники, підприємці та керівники підприємств.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися