Що відбувається у Харкові напередодні Дня святого Миколая (ФОТО)

У Харкові почали вітати дітей з Днем святого Миколая

У Харкові розпочалося проведення заходів до Дня святого Миколая. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Напередодні Дня святого Миколая 52 родини внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Новобаварському районі, отримали гуманітарну допомогу. Їм передали продуктові та гігієнічні набори, мультиварки, постільну білизну, дитячі рюкзаки. 

В Основ'янському районі привітали з прийдешнім Днем святого Миколая дітей, прикутих до ліжка. 

За традицією до сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами, завітали казкові герої (їх зіграли студенти-волонтери Харківської гуманітарно-педагогічної академії), а також представники райадміністрації, соціальних служб та ювенальної превенції. 

Вони привітали дев’ять сімей зі святами та вручили дітям солодощі і подарунки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що японський волонтер Фумінорі Цучіко на один день стане Святим Миколаєм для дітей Харкова. 

Фумінорі Цучіко, 75-річний волонтер з Японії, який вже понад рік безкоштовно годує містян обідами, мріяв стати Святим Миколаєм та привітати маленьких українців зі святом. 

За допомогою волонтер звернувся до команди освітньо-культурного простору Гончаренко центр. Директорка освітнього простору Світлана Ісаєва розповіла, що у центрі раді не лише привітати малечу зі святом, а й водночас втілити мрію людини, яка присвятила себе Харкову та містянам.

Коли будуть проводити захід для малечі, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися