У Харкові волонтер з Японії зможе втілити в життя свою мрію

У Харкові 6 грудня розпочнуться заходи до Дня Святого Миколая

Японський волонтер Фумінорі Цучіко на один день стане Святим Миколаєм для дітей Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання “Iнфосiтi”.

Фумінорі Цучіко, 75-річний волонтер з Японії, який вже понад рік безкоштовно годує містян обідами, мріяв стати Святим Миколаєм та привітати маленьких українців зі святом. За допомогою волонтер звернувся до команди освітньо-культурного простору Гончаренко центр.

Директорка освітнього простору Світлана Ісаєва розповіла, що у центрі раді не лише привітати малечу зі святом, а й водночас втілити мрію людини, яка присвятила себе Харкову та містянам. “Напевно, сьогодні в місті не знайдеться нікого, хто б не знав про Фумінорі Цучіко. І якщо хтось заслуговує на роль Святого Миколая — то це саме він”, — зазначила вона.

Захід розрахований на дітей віком від 5 до 9 років. Усі маленькі відвідувачі освітнього простору отримають подарунки від Святого Миколая та зможуть поспілкуватися з Фумінорі.

Свято відбудеться 6 грудня о 12:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку Харкова надають притулок птахам з різних куточків Харківської області, які не змогли вирушити зимувати у теплі краї. 

“Майже кожного дня на лінію Доброго дому Фельдман Екопарк приходять повідомлення про перелітних птахів, частіше – лебедів, які не змогли вирушити зимувати у теплі краї. Тож притулок на зиму водоплавні пернаті з різних куточків Харківщини знаходять у нас на Лебединому озері, маючи корм та догляд фахівців. Тут сусідять представники різних видів, серед яких – лебеді, гуси, качки, навіть кури є водоплавні. Ось така галаслива та неспокійна компанія оживляє зимовий пейзаж на Лебединому озері”, - йдеться у повідомленні Екопарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися