"Всіх турбує зменшення фінансування спорту", - Світлична пообіцяла підтримати спортивні заклади Харківщини

Нардеп Юлія Світлична провела зустрічі із тренерами та представниками обласних спортивних федерацій

Вітати спортсменів та заклади, в яких їх виховували, з перемогами - завжди багато охочих, а от підтримувати, забезпечувати фінансуваннями і відновлювати спортивні школи - бажаючих мало. Таку думку висловила народний депутат Юлія Світлична за підсумками спілкувань із тренерами та представниками обласних спортивних федерацій.

"Зустрілись у спортивній школі "ХТЗ", яка відома на весь світ, є однією з найбільших в Україні та яку, після майже двадцятирічного перебування у жахливому стані, 2 роки тому було капітально відновлено. Вдячна за теплі слова! Багато проблем почула. Безумовно, всіх турбує зменшення фінансування спорту. Зрозуміло, що вітати з успіхами бажаючих багато. А якщо до перемоги "прилипнути" - тут взагалі черга. А ось допомогти, підтримати, забезпечити фінансуванням, відновлювати спортивні школи - черги якось немає", - написала Світлична на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп повідомила, що має багато пропозиції щодо підтримки спортивних закладів Харківщини. 

"Є і багато пропозицій. Будемо підтримувати. Буду все робити для того, щоб наші діти були витривалішими і здоровішими, а професійні спортсмени якомога частіше допомагали нам бачити на міжнародних змаганнях високо піднятий український прапор", - пообіцяла Юлія Світлична.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися