Якою буде комендантська година на Новий рік у Харкові та області

Чи змінять комендантську годину на Харківщині на Новий рік: відповідь ХОВА

У Харківській області на Новий рік не планують змінювати комендантську годину, вона триватиме з 23:00 до 5:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Думка".

"Ні, ми не плануємо, оскільки військова обстановка нам це дозволяє залишити таким, як він є. Із 5:00 до 23:00 він не застосовується, а, відповідно, застосовується у нічний час". – сказав Олег Синєгубов на брифінгу журналістам сьогодні, 7 грудня.

Водночас, він зауважив, що рішення буде залежати від воєнної ситуації та інформації від розвідки. "Далі будемо дивитися на військові обстановку, яку ми будемо мати, і на можливі загрози ворога, повідомленні і інформацію нашої розвідки", – додав начальник ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися