Що буде з виплатами ВПО у грудні: дані Ірини Верещук

На виплати ВПО у грудні передбачено понад 5,9 мільярда гривень

Платіжні документи на виплати ВПО у першому періоді поточного місяця будуть направлені до Держказначейства 15 грудня.

Йдеться про щомісячну державну допомогу на проживання, яка становить 3 тисячі гривень особам з інвалідністю й дітям і 2 тисячі гривень для всіх інших внутрішньо переміщених осіб.

Це питання розглядалося на засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук, інформують "Коментарі. Харків".

"Виплата державної допомоги внутрішнім переселенцям перебуває на особливому контролі Уряду. Дуже важливо, щоб виплати ВПО надходили вчасно", – наголосила Ірина Верещук.

Зазначимо, що протягом січня-листопада цього року вже профінансовано виплати ВПО на загальну суму 67,4 мільярда гривень.

Якщо маєте питання щодо виплат, звертайтеся до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію за коротким номером: 15-48.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харків та область насувається циклон: куди дзвонити у разі проблем на дорогах чи зі світлом

Дорожники попереджають про погіршення погодних умов

Черговий циклон, за даними синоптиків, заходить на Харківщину з південно-західної частини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники переходять на посилений режим роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам.

На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди дзвонити  у разі виникнення проблем на дорозі або з електромережами – читайте за посиланням.

У Харківській області ввели карантин: що відомо

В одній з громад на Харківщині запровадили карантинні обмеження. Причиною стала смертельна хвороба, якою захворіла тварина. Що саме трапилося та де ввели обмеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися