Університет Харкова витратить 60 мільйонів гривень на відновлення корпусу

На відновлення корпусу університету внутрішніх справ витратять 60 мільйонів

Харківський національний університет внутрішніх справ оголосив торги щодо відновлення корпусу на пр. Ландау. Очікувана вартість закупівлі – 60 мільйонів гривень.

Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо в результаті моніторингу системи “Prozorro”, інформують "Коментарі. Харків".

Корпус університету за адресою проспект Ландау, 27 постраждав у результаті збройної агресії російської федерації.

Планується, що підрядник виконає демонтажні роботи, а також фактично “з нуля” зведе триповерхову будівлю. Заплановані також роботи у підвалі та на трьох поверхах, із заміною комунікацій, інженерних мереж, вікон, дверей, облаштуванням актової зали, кухні, кабінетів тощо.

Роботи планують виконати до кінця 2024 року.

Після повномасштабного вторгнення ХНУВС релокувався до кількох українських міст, зокрема Вінницю та Кам’янець-Подільський, де планує побудувати новий корпус вартістю сто мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харків та область насувається циклон: куди дзвонити у разі проблем на дорогах чи зі світлом

Дорожники попереджають про погіршення погодних умов

Черговий циклон, за даними синоптиків, заходить на Харківщину з південно-західної частини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники переходять на посилений режим роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам.

На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди дзвонити  у разі виникнення проблем на дорозі або з електромережами – читайте за посиланням.

У Харківській області ввели карантин: що відомо

В одній з громад на Харківщині запровадили карантинні обмеження. Причиною стала смертельна хвороба, якою захворіла тварина. Що саме трапилося та де ввели обмеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися