Посилення контролю в Харкові: копи взялися за пляжі (фото)

Нещодавно на пляжі Журавлівки був справжній аншлаг: харків'яни були без масок і не дотримувалися дистанції

У зв'язку з тим, що коронавірус в Харкові і не збирається йти на спад (1947 інфікованих в Харківській області станом на цей ранок, 56 нових випадків), правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантину. Працівники поліції спільно з представниками Держпродспоживслужби, ДСНС і чиновниками вирушили в профілактичний рейд в парку відпочинку "Акважур".

До речі, зовсім недавно користувачі соцмереж повідомляли, що тут був справжній аншлаг з відпочиваючих. Нібито люди не дотримувалися соціальну дистанцію і були без масок. Втім, за підсумками рейду порушень з боку персоналу копи не знайшли. За інформацією поліції, обслуговуючий персонал та охорона перебували в засобах індивідуального захисту. Нагадаємо, за недотримання карантинних правил передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність: штрафи від 17 до 170 тис. грн або тюремне ув'язнення на термін від 3 до 8 років.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на вокзалі Харкова стався конфлікт через те, що пасажири відмовлялися дотримуватися правил карантину, на місце викликали копів.

   



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися