У Харкові є проблеми з наданням деяких послуг

Через збій у роботі Київстару у Харкові є проблеми з деякими послугами

Вранці вівторка, 12 грудня, у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" стався масштабний збій. У зв’язку з чим припинено розсилку SMS-повідомлень щодо реєстрації/отримання готового результату адміністративної послуги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ЦНАП м. Харкова.

Перевірити стан розгляду справи можливо через:

- веб сайт

- соціальну мережу Facebook месенджер

- Call-центр 0800-57-34-34.

При подачі документів до ЦНАП м.Харкова адміністратор видає опис, де вказаний номер справи завдяки якому можна дізнатися стан виконання послуги онлайн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися