У Харкові подовжили терміни перекриття руху транспорту

Проїзд планували відкрити раніше, проте роботи продовжують

Рух транспорту та пішоходів на вул. Полтавський Шлях, на ділянці вздовж фасаду будівлі №1 на розі з вул. Конторською, заборонений до 20 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Раніше його планувалося відкрити 14 грудня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з подовженням термінів проведення робіт з облаштування огородження навколо адміністративної будівлі навчального корпусу Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця.

Обійти закриту ділянку можна з протилежного боку вказаних вулиць.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог

На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися