На Харківщині оголосили збір на ЗСУ серед чиновників: що змогли придбати

У громаді на Харківщині на допомогу для ЗСУ збирали гроші серед місцевого самоврядування

У Первомайській громаді на Харківщині два тижні тому оголосили збір серед працівників виконкому та бюджетних установ громади. Про це повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, інформують "Коментарі. Харків".

На зібрані кошти придбали дрон Mavic 3t та зарядну станцію, які передали своєму земляку з 25-ї ДШБ Євгену.

"На дрон зібрали працівники місцевого самоврядування спільно з колегами з установ освіти, соціального захисту, спорту. Значну частину коштів додали також наші небайдужі підприємці! Це реальний приклад згуртованості та взаємодії нашої спільноти. Дякую кожному хто долучився! Разом переможемо", – написав мер Первомайського.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

На Харківщині людей просять вийти та допомогти комунальникам

Спільно з комунальниками, енергетиками, залізничниками та шляховиками у Лозівській громаді обговорили заходи з ліквідації пошкоджень на об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Лозівської громади Сергій Зеленський, інформують" Коментарі. Харків".

"Сотні повалених та пошкоджених дерев. Вдячний усім аварійним бригадам, які працюють понаднормово, але людей бракує – чимало працівників нині захищають Україну", – написав очільник громади.

Сергій Зеленський звернувся до мешканців громади, керівників підприємств, установ, організацій з проханням допомогти громаді та долучитися до толоки 16 грудня. Можна розпочати з прибирання гілок біля своїх будинків, офісів та компаній. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися