У Харкові планують відкрити новий центр: подробиці

Кінологічні центри Укрзалізниці з’являться у великих містах України

Укрзалізниця відкрила у Києві сучасний кінологічний центр для своїх чотирилапих охоронців. Подібні центри планують створити у Харкові та ще декількох обласних центрах України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

16 грудня голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко та регулярний пасажир українських поїздів, партнер і друг – американський бізнесмен Говард Баффет взяли участь у відкритті кінологічного центру.

"Для наших службових собак найкомфортніші умови: 12 вольєрів та 2 спеціальні вольєри для поріділь та цуценят.

Крім того, тут є цілодобова ветеринарна клініка.

Наразі у центрі виховують 13 службових собак різних порід. З кожною собакою працюють кваліфіковані кінологи, які вчать виявляти заборонені до перевезення у поїздах речовини, зброю, вибухові предмети. Праця чотирилапих охоронців — це сьогоденна складова безпеки пасажирів та вантажів". – повідомляють в Укрзалізниці.

У відомстві зазначили, що відкриття кінологічного центру у Києві — це тільки початок. Планується відкрити такі центри в Одесі, Дніпрі, Харкові та Львові. У майбутньому 1000 чотирилапих охоронців будуть готові забезпечити безпеку клієнтів Укрзалізниці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися