У ХОВА назвали дату зимових канікул у школах

У більшості шкіл Харківської області зимові канікули почнуться 30 грудня

Зимовий відпочинок школярів триватиме 2 тижні. Про це повідомили в Департаменті науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації, інформують "Коментарі. Харків".

У 24 громадах Харківської області прийняли рішення розпочати зимові канікули 30 грудня, серед них: Харківська, Богодухівська, Балаклійська, Донецька, Куньєвська, Сахновщинська, Старовірівська, Дворічанська, Шевченківська, Кіндрашівська, Олексіївська, Безлюдівська, Солоницівська, Новопокровська, Чкаловська, Малинівська, Вовчанська, а також частина Малоданилівської, Липецької, Печенізької, Великобурлуцької, Зміївської, Вільхуватської та Дергачівської.

На тиждень раніше – 23 грудня – канікули стартують у Коломацькій, Барвінківській, Борівській, Ізюмській, Оскільській, Савинській, Красноградській, Зачепилівській, Кегичівській, Куп’янській, Курилівській, Петропавлівській, Південній, Пісочинській, Вільхівській, Нововодолазькій, Циркунівській, Чугуївській, а також частинах Великобурлуцької, Малоданилівської, Липецької громад.

25 грудня канікули розпочнуться у Валківській, Золочівській, Первомайській, Височанській, Роганській та частинах Вільхуватської, Дергачівської, Печенізької і Зміївської громад.

Освітяни Лозівської міської територіальної громади прийняли рішення розпочати зимові канікули 27 грудня.

На зимовий відпочинок із 29 грудня підуть школярі Наталинської, Близнюківської, Біляївської, Слобожанської, Мереф’янської, частини Дергачівської і Липецької громад.

Нагадаємо, відповідно до Закону України "Про повну загальну середню освіту" педагогічні ради закладів загальної середньої освіти самостійно визначають терміни канікул.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський назвав, куди підуть росіяни, якщо прорвуть оборону на трьох напрямках

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що на трьох основних напрямках ситуація складна, та назвав основні цілі російської армії, інформують "Коментарі. Харків".

"Бахмутський напрямок залишається надзвичайно важливим для російських загарбників. На ньому вони зосереджують основні зусилля і для ведення штурмових дій застосовують найбільш боєздатні підрозділи десантних військ, морську піхоту та сформовані з колишніх злочинців підрозділи "шторм z" та "шторм v".

Мета ворога на цьому напрямку зрозуміла – це наступ на населений пункт Часів Яр, потім на Костянтинівку, Дружківку, Славянськ, Краматорськ з подальшим виходом на кордони Донецької області", – повідомив генерал Сирський.

Що стосується Лиманського напрямку, то Олександр Сирський зазначив, що тут російські окупаційні війська перейшли до постійних атак позицій наших військ в напрямках Макіївки та Тернів. Ведуться бойові дії на Сіверському напрямку. Окупанти активно використовують техніку під час проведення штурмів, яку постійно знищують українські захисники.

Що робиться на Куп’янському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися