У Харківській області тривають перевірки: що на контролі

На Харківщині тривають перевірки військово-лікарських комісій

Діяльність районних ВЛК та результати їх перевірок обговорили під час засідання робочої групи "Прозорість і підзвітність" під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Після всеукраїнських заходів із перевірок військово-лікарських комісій на Харківщині пройшов додатковий контроль. За його результатами грубих порушень виявлено не було. 

"Працюємо над покращенням роботи ВЛК. Обговорили шляхи вдосконалення ефективності діяльності районних військово-лікарських комісій. Для цього готуватимемо звернення до Міністерства оборони України та Міністерства охорони здоров’я", - зазначив Євген Іванов.

Водночас правоохоронці проводять роз’яснення членам ВЛК щодо покарання за порушення процедури перевірки військовозобов’язаних.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися