У Харківській області газовики відновлюють послуги

У селі Вірнопілля Ізюмського району відновили газопостачання

Село Вірнопілля Оскільської громади залишилося без газу у квітні 2022 року через зруйновану рф газорозподільну систему.

Для повернення газопостачання були обстежені траси мереж на наявність мін, відновлені пошкоджені інфраструктурні об’єкти. Фахівці Харківської філії "Газмережі" відбудували 10 км газопроводів високого тиску, 9,6 км газопроводів низького тиску, ліквідували наслідки близько 10 влучень снарядів у газові комунікації на території громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

На сьогодні у Вірнопіллі частково відновлені після обстрілів газопроводи житлових будинків та здійснено пуск газу до 25 домоволодінь. Роботи з відбудови газопроводів у оселях жителів громади тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися