Харків’яни масово звертаються до комунальників: що сталося

У Харкові мешканці майже вісім тисяч разів зверталися щодо ремонту покрівель на будинках

У Шевченківському районі працівники КП "Харківспецбуд" завершують ремонт аварійної покрівлі житлового будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Майже 300 кв. м м’якого покриття даху житлового будинку на вул. 23 Серпня зірвало через сильний вітер. Комунальники одразу накрили пошкоджену покрівлю тимчасовим банером. Фахівці стелять нижній шар руберойду та планують відремонтувати парапети. 

Як повідомили на підприємстві, цьогоріч вони обробили понад 17 тис. заявок щодо ремонту різних аварійних конструктивів.

"Майже вісім тисяч звернень стосуються ремонту покрівель. Станом на 22 грудня роботи виконано в 1,7 тис. будинків", - зазначив директор  КП "Харківспецбуд" Богдан Долина.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися